Life Coaching

Heb je behoefte om bepaalde dingen in je leven te veranderen of zelfs opnieuw vorm te geven? Houd jij je bezig met de levensvragen en stuit je keer op keer op dezelfde type problemen?  Wil je daar verandering in brengen? Denk er eens aan om dit samen met iemand te doen. Jij bent de enige die dat kan, maar twee weten meer dan een. 

 Wanneer je dit samen met mij wilt doen staan de drie kernvragen eigenlijk altijd centraal.   

Wie ben ik? 

Wat wil ik?

en

Hoe kan ik dit verwezenlijken?

Deze life-coachings-sessies zijn voornamelijk gebaseerd op gesprek, maar ook adem en ontspanningstechnieken kunnen een onderdeel zijn. We kijken samen vooral naar je vermogens en of je deze vermogens overvraagt of juist te weinig gebruikt. Dan maken we een realistisch “werkplan” naar aanleiding van jouw wensen en behoeftes. 

Het is eigenlijk heel eenvoudig en basaal.   

Het moet vooral gemakkelijk te integreren zijn in je dagelijks leven, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt.  “Alle lijden is onwetendheid”  zei de beroemde Soefi-meester Inayat Khan. Mijn advies is dan ook om, met een holistische blik, je kennis over bewustzijn en zelfrealisatie te vergroten.


LESSEN

De lengte van een gesprek/sessie is over het algemeen: +/ 90 minuten.    

€90  per losse sessie (excl eventuele reis en parkeerkosten).

€425  per pakket van 5 sessies (excl eventuele reis en parkeerkosten).

Het intake gesprek is gratis en duurt circa 30 minuten (telefonisch).

Deze sessies worden in mijn praktijkruimte in Kijkduin gegeven.

Desgewenst kan een deel van de sessie wandelend aan het strand plaatsvinden, aangezien de locatie zich direct aan het strand bevind.   

Meld je aan via  karinmeulink@gmail.com of bel met 06-48931887.