Individuele zwangerschapsbegeleiding op basis van yoga

Karin Meulink, yogadocent sinds 1997, geeft zwangerschapsbegeleiding bij jou aan huis zodat je geheel voorbereid aan een zo ontspannen mogelijke bevalling begint. De les bestaat uit theorie m.b.t de bevalling, oefeningen, partnerbegeleiding en verschillende ademhalings- en ontspanningstechnieken. Bij afname van minimaal drie lessen ontvang je tevens een reader met daarin alle theorie die in de les besproken wordt, zowel voor jezelf als voor je partner (of degene die bij de bevalling aanwezig gaat zijn).

Geadviseerd wordt om gedurende de gehele zwangerschap zeker vijf lessen te volgen om een goed en realistisch resultaat te behalen. De meeste vrouwen starten rond de  20ste week  van de zwangerschap. Indien gewenst kan je partner (zonder extra kosten) aan alle lessen deelnemen. Ook kan er post-nataal herstel programma besproken en geboekt worden.


LESSEN

Lengte  van de les : +/ 90 minuten.  

€90  per losse les (excl eventuele reis en parkeerkosten)  

€425  per pakket van 5 lessen (excl eventuele reis en parkeerkosten) 

€250  Post-nataal herstel programma van 3 lessen(excl eventuele reis en parkeerkosten) 

Het intake gesprek is gratis en duurt circa 30 minuten (Telefonisch of aan huis)   

Meld je aan via karinmeulink@gmail.com of bel met 06-48931887


Omdat de lessen bij jou thuis plaatsvinden, raad ik je aan een yogamatje voor jezelf in huis te hebben en/of aan te schaffen en eventueel twee meditatiekussens met boekweitvulling.